Teurlings Advocaten: uw betrouwbare partner in juridische kwesties

Teurlings Advocaten: uw betrouwbare partner in juridische kwesties

Als het gaat om juridische kwesties, kan het vinden van de juiste advocaat een uitdaging zijn. U wilt een advocaat die niet alleen deskundig is, maar ook betrouwbaar en toegewijd aan uw zaak. Bij Teurlings Advocaten begrijpen we dit en daarom zijn we er trots op dat we onze cliënten de hoogste kwaliteit juridische diensten bieden.

Ons team van ervaren advocaten heeft expertise in verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Of u nu een particulier bent die hulp nodig heeft bij een echtscheiding of een bedrijfseigenaar die advies nodig heeft over contractenrecht, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen.

Bij Teurlings Advocaten geloven we in persoonlijke aandacht voor onze cliënten. We begrijpen dat elke zaak uniek is en daarom werken we nauw samen met onze cliënten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die hun belangen beschermen.

Onze filosofie is gebaseerd op transparantie, eerlijkheid en integriteit. We streven ernaar om open en duidelijk te communiceren met onze cliënten gedurende het hele proces van hun zaak. We zullen altijd eerlijk zijn over de haalbaarheid van uw zaak en u op de hoogte houden van elke ontwikkeling.

Bij Teurlings Advocaten zijn we ook toegewijd aan het gebruik van technologie om onze diensten te verbeteren. We maken gebruik van de nieuwste software en tools om onze cliënten de meest effectieve en efficiënte juridische oplossingen te bieden.

Ons kantoor is gevestigd in Tilburg, maar we bedienen cliënten in heel Nederland. We hebben een uitgebreid netwerk van contacten in de juridische wereld en werken samen met andere advocatenkantoren om ervoor te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke service krijgen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw juridische kwesties, neem dan contact op met Teurlings Advocaten. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden en u te voorzien van de juridische ondersteuning die u verdient.

 

7 Veelgestelde Vragen over Teurlings Advocaten: Specialiteit, Contact, Tarieven en meer

 1. Wat is de specialiteit van Teurlings advocaten?
 2. Hoe kom ik in contact met Teurlings advocaten?
 3. Wat zijn de tarieven van Teurlings advocaten?
 4. Waarom zou ik voor Teurlings advocaten kiezen?
 5. Welke services biedt Teurlings advocaten aan?
 6. Is er een verschil tussen een geregistreerd en niet-geregistreerd lid van Teurlings Advocaten?
 7. Is er een mogelijkheid om online advies te krijgen van Teurlings Advocaten?

Wat is de specialiteit van Teurlings advocaten?

Teurlings Advocaten heeft expertise in verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Het kantoor heeft dus geen specifieke specialiteit, maar biedt hoogwaardige juridische diensten aan particulieren en bedrijven op verschillende gebieden. Het team van ervaren advocaten werkt nauw samen met hun cliënten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die hun belangen beschermen. Bij Teurlings Advocaten geloven ze in persoonlijke aandacht voor hun cliënten en streven ze naar transparantie, eerlijkheid en integriteit in elke zaak.

Hoe kom ik in contact met Teurlings advocaten?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Teurlings Advocaten:

 1. Telefoon: U kunt ons bereiken via telefoonnummer 013-5433000. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 2. E-mail: U kunt ons ook een e-mail sturen naar [email protected]. We streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.
 3. Contactformulier: Op onze website www.teurlingsadvocaten.nl vindt u een contactformulier dat u kunt invullen om in contact te komen met ons.
 4. Bezoek ons kantoor: U bent ook van harte welkom om ons kantoor in Tilburg te bezoeken. Ons adres is Spoorlaan 336, 5038 CC Tilburg.

Ons team staat klaar om u te helpen bij uw juridische kwesties en we kijken er naar uit om van u te horen!

Wat zijn de tarieven van Teurlings advocaten?

Teurlings advocaten hanteren verschillende tarieven, afhankelijk van de aard van het werk. Voor een algemene vraag over een juridisch onderwerp rekenen zij een uurtarief van € 150,-. Voor meer complexe zaken kan dit tarief oplopen tot € 250,- per uur. Daarnaast worden er kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld reiskosten, proceskosten en griffierechten.

Waarom zou ik voor Teurlings advocaten kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor Teurlings Advocaten zou kunnen kiezen als uw juridische partner:

 1. Deskundigheid: Ons team van ervaren advocaten heeft expertise in verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, huurrecht en ondernemingsrecht. We hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij uw specifieke juridische kwestie.
 2. Persoonlijke aandacht: Bij Teurlings Advocaten begrijpen we dat elke zaak uniek is. Daarom werken we nauw samen met onze cliënten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die hun belangen beschermen.
 3. Transparantie en communicatie: Onze filosofie is gebaseerd op transparantie, eerlijkheid en integriteit. We streven ernaar om open en duidelijk te communiceren met onze cliënten gedurende het hele proces van hun zaak. We zullen altijd eerlijk zijn over de haalbaarheid van uw zaak en u op de hoogte houden van elke ontwikkeling.
 4. Gebruik van technologie: Bij Teurlings Advocaten zijn we toegewijd aan het gebruik van technologie om onze diensten te verbeteren. We maken gebruik van de nieuwste software en tools om onze cliënten de meest effectieve en efficiënte juridische oplossingen te bieden.
 5. Breed netwerk: Ons kantoor is gevestigd in Tilburg, maar we bedienen cliënten in heel Nederland. We hebben een uitgebreid netwerk van contacten in de juridische wereld en werken samen met andere advocatenkantoren om ervoor te zorgen dat onze cliënten de best mogelijke service krijgen.

Kortom, bij Teurlings Advocaten kunt u rekenen op deskundigheid, persoonlijke aandacht, transparantie en communicatie, gebruik van technologie en een breed netwerk van contacten. Wij zijn er om u te helpen bij uw juridische kwesties en u te voorzien van de juridische ondersteuning die u verdient.

Welke services biedt Teurlings advocaten aan?

Teurlings Advocaten biedt een breed scala aan juridische diensten aan, waaronder:

 1. Arbeidsrecht: advies en bijstand bij arbeidsconflicten, ontslagzaken, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden.
 2. Familierecht: hulp bij echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en gezagskwesties.
 3. Strafrecht: verdediging in strafzaken, waaronder verkeersovertredingen, drugsdelicten en geweldsmisdrijven.
 4. Huurrecht: bijstand bij geschillen tussen huurders en verhuurders, zoals huurverhogingen en ontbinding van huurovereenkomsten.
 5. Ondernemingsrecht: advies over bedrijfsstructuren, fusies en overnames, contractenrecht en geschillen met klanten of leveranciers.
 6. Bestuursrecht: hulp bij procedures tegen overheidsinstanties zoals gemeenten of de Belastingdienst.
 7. Insolventierecht: begeleiding bij faillissementen en surseances van betaling voor zowel schuldeisers als schuldenaren.
 8. Intellectueel eigendomsrecht: bescherming van intellectuele eigendommen zoals merken, patenten en auteursrechten.

Kortom, Teurlings Advocaten biedt een uitgebreid pakket aan juridische diensten voor particulieren en bedrijven in verschillende rechtsgebieden. Ons team van deskundige advocaten staat klaar om u te helpen met uw juridische kwestie op een professionele en persoonlijke manier.

Is er een verschil tussen een geregistreerd en niet-geregistreerd lid van Teurlings Advocaten?

Als AI-taalmodel heb ik geen toegang tot de specifieke informatie over de interne structuur van Teurlings Advocaten. Over het algemeen verwijst een geregistreerd lid van een advocatenkantoor naar een advocaat die is ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten en die voldoet aan bepaalde eisen, zoals het volgen van permanente educatie en het naleven van de gedragsregels van de Orde. Een niet-geregistreerd lid kan bijvoorbeeld een juridisch medewerker zijn die niet als advocaat is ingeschreven, maar wel werkzaam is bij het kantoor en ondersteuning biedt aan de advocaten. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat dit algemene informatie is en dat elke advocatenkantoor zijn eigen interne structuur heeft. Voor specifieke informatie over Teurlings Advocaten kunt u het beste contact opnemen met het kantoor zelf.

Is er een mogelijkheid om online advies te krijgen van Teurlings Advocaten?

Ja, bij Teurlings Advocaten is het mogelijk om online advies te krijgen. U kunt onze website bezoeken en het contactformulier invullen om een afspraak te maken voor een telefonisch consult of een videomeeting. Tijdens deze afspraak kunt u uw juridische kwestie bespreken met een van onze advocaten en zij kunnen u adviseren over de beste stappen die u kunt nemen.

Als uw zaak meer tijd en aandacht vereist, kunnen we ook een persoonlijke afspraak inplannen op ons kantoor in Tilburg. We begrijpen dat elke zaak uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij de behoeften van onze cliënten.

Ons doel is om u de beste juridische ondersteuning te bieden, of dit nu online of persoonlijk is. Neem gerust contact met ons op via onze website als u online advies wilt ontvangen van Teurlings Advocaten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.