delissen martens advocaten

Delissen Martens Advocaten: Uw Betrouwbare Partner in Juridische Zaken

Delissen Martens Advocaten: Uw Partner in Juridische Zaken

Delissen Martens Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor gevestigd in Den Haag. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden zij hoogwaardige juridische diensten aan particulieren en bedrijven. Het kantoor staat bekend om zijn expertise, betrokkenheid en resultaatgerichte aanpak.

Expertise op Diverse Rechtsgebieden

Bij Delissen Martens Advocaten begrijpen ze dat juridische kwesties complex kunnen zijn. Daarom hebben ze een team van gespecialiseerde advocaten die actief zijn op verschillende rechtsgebieden. Of het nu gaat om familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, strafrecht of vastgoedrecht, het team van Delissen Martens Advocaten staat klaar om u te begeleiden en te adviseren. Ze hebben de kennis en ervaring om uw belangen effectief te behartigen en de best mogelijke resultaten voor u te bereiken.

Persoonlijke Betrokkenheid

Wat Delissen Martens Advocaten onderscheidt, is hun persoonlijke benadering van elke zaak. Ze begrijpen dat elke cliënt uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom nemen ze de tijd om naar u te luisteren, uw situatie te begrijpen en een strategie op maat te ontwikkelen die past bij uw doelen. U kunt erop vertrouwen dat u bij Delissen Martens Advocaten wordt behandeld met respect, integriteit en empathie.

Resultaatgerichte Aanpak

Het behalen van resultaten voor hun cliënten staat centraal bij Delissen Martens Advocaten. Ze streven ernaar om de best mogelijke oplossingen te vinden en uw belangen te beschermen. Hun advocaten zijn bekend om hun scherpe juridische analyses, strategisch denken en vastberadenheid. Of het nu gaat om het onderhandelen van een overeenkomst, het vertegenwoordigen van u in de rechtbank of het adviseren over complexe juridische kwesties, Delissen Martens Advocaten zal er alles aan doen om uw zaak succesvol af te ronden.

Maatschappelijke Betrokkenheid

Naast hun toewijding aan hun cliënten, is Delissen Martens Advocaten ook betrokken bij de gemeenschap. Ze nemen actief deel aan pro bono-werk en ondersteunen lokale goede doelen. Het kantoor organiseert ook regelmatig evenementen en seminars om bewustzijn te creëren over belangrijke juridische kwesties.

Neem Contact Op

Als u op zoek bent naar betrouwbare juridische diensten met een persoonlijke benadering, dan is Delissen Martens Advocaten de juiste keuze. U kunt contact met hen opnemen via hun website of telefonisch voor een vrijblijvend gesprek. Hun deskundige team staat klaar om u te helpen met al uw juridische zaken en u gemoedsrust te bieden in tijden van onzekerheid.

 

9 Veelgestelde Vragen over Delissen Martens Advocaten

 1. Wat zijn de specialisaties van Delissen Martens Advocaten?
 2. Hoe kan ik contact opnemen met Delissen Martens Advocaten?
 3. Welke rechtsgebieden behandelt het kantoor?
 4. Heeft Delissen Martens Advocaten ervaring met mijn specifieke juridische probleem?
 5. Hoe lang bestaat Delissen Martens Advocaten al?
 6. Biedt het kantoor ook pro bono-diensten aan?
 7. Wat is de werkwijze van Delissen Martens Advocaten bij het behandelen van zaken?
 8. Zijn er referenties of recensies beschikbaar van eerdere cliënten?
 9. Wat zijn de tarieven en betalingsvoorwaarden van Delissen Martens Advocaten?

Wat zijn de specialisaties van Delissen Martens Advocaten?

Delissen Martens Advocaten heeft een breed scala aan specialisaties op verschillende rechtsgebieden. Enkele van hun belangrijkste specialisaties zijn:

 1. Familierecht: Delissen Martens Advocaten biedt deskundige juridische bijstand op het gebied van echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen, gezag en adoptie.
 2. Arbeidsrecht: Het kantoor heeft uitgebreide ervaring in arbeidsrechtelijke kwesties, zoals ontslagzaken, arbeidsvoorwaarden, reorganisaties en medezeggenschap.
 3. Ondernemingsrecht: Delissen Martens Advocaten adviseert en begeleidt ondernemers bij uiteenlopende ondernemingsrechtelijke vraagstukken, waaronder contractenrecht, vennootschapsrecht en aansprakelijkheidskwesties.
 4. Strafrecht: Het team van strafrechtadvocaten staat cliënten bij in strafzaken, variërend van lichte overtredingen tot ernstige misdrijven. Ze verdedigen de belangen van cliënten tijdens politieverhoren en in de rechtbank.
 5. Vastgoedrecht: Delissen Martens Advocaten heeft expertise op het gebied van vastgoedtransacties, huurrecht, bouwrecht en bestuursrechtelijke kwesties met betrekking tot vastgoedprojecten.
 6. Mediation: Het kantoor biedt ook mediationdiensten aan als alternatieve vorm van geschillenbeslechting om conflicten buiten de rechtbank op te lossen.

Het bovenstaande is slechts een greep uit de specialisaties van Delissen Martens Advocaten. Ze hebben een breed scala aan expertise om cliënten te voorzien van uitgebreide juridische ondersteuning op verschillende rechtsgebieden.

Hoe kan ik contact opnemen met Delissen Martens Advocaten?

U kunt contact opnemen met Delissen Martens Advocaten via de volgende contactgegevens:

Website: www.delissenmartens.nl

Telefoon: +31 (0)70 311 54 11

E-mail: [email protected]

Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan hun kantoor in Den Haag. Het adres is:

Delissen Martens Advocaten

Anna van Buerenplein 41a

2595 DA Den Haag

Het vriendelijke team van Delissen Martens Advocaten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juridische ondersteuning die u nodig heeft. Neem gerust contact met hen op voor een vrijblijvend gesprek of om een afspraak te maken.

Welke rechtsgebieden behandelt het kantoor?

Delissen Martens Advocaten behandelt een breed scala aan rechtsgebieden. Enkele van de belangrijkste rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn, zijn onder andere:

 1. Familierecht: Delissen Martens Advocaten biedt juridische bijstand en advies bij echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, huwelijksvermogensrecht en andere familierechtelijke kwesties.
 2. Arbeidsrecht: Het kantoor staat bekend om zijn expertise op het gebied van arbeidsrecht. Ze adviseren en vertegenwoordigen cliënten bij onderwerpen zoals ontslagzaken, arbeidscontracten, cao’s, arbeidsongeschiktheid en andere arbeidsgerelateerde geschillen.
 3. Ondernemingsrecht: Delissen Martens Advocaten biedt juridische diensten aan ondernemers en bedrijven op het gebied van contractenrecht, vennootschapsrecht, insolventierecht en geschillen tussen aandeelhouders.
 4. Strafrecht: Het kantoor heeft ervaren strafrechtadvocaten die cliënten bijstaan in strafzaken, variërend van kleine overtredingen tot ernstige misdrijven.
 5. Vastgoedrecht: Delissen Martens Advocaten heeft expertise op het gebied van vastgoedtransacties, huurrecht, bouwrecht en geschillen met betrekking tot vastgoedprojecten.

Naast deze rechtsgebieden behandelt Delissen Martens Advocaten ook andere juridische kwesties zoals intellectueel eigendomsrecht, privacy- en gegevensbescherming, aansprakelijkheidsrecht en meer. Het kantoor heeft een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten die klaar staan om cliënten te adviseren en te vertegenwoordigen op verschillende juridische terreinen.

Heeft Delissen Martens Advocaten ervaring met mijn specifieke juridische probleem?

Delissen Martens Advocaten heeft een breed scala aan expertise en ervaring op verschillende rechtsgebieden. Het is raadzaam om contact op te nemen met het kantoor om te bespreken of ze specifieke ervaring hebben met uw juridische probleem. Ze kunnen u informeren over de relevante expertise binnen het kantoor en u adviseren over de beste aanpak voor uw situatie. Het team van Delissen Martens Advocaten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend juridisch advies.

Hoe lang bestaat Delissen Martens Advocaten al?

Delissen Martens Advocaten bestaat al meer dan 30 jaar.

Biedt het kantoor ook pro bono-diensten aan?

Ja, Delissen Martens Advocaten biedt pro bono-diensten aan. Ze zijn betrokken bij maatschappelijke activiteiten en nemen actief deel aan pro bono-werk. Dit betekent dat ze juridische diensten verlenen zonder kosten voor mensen of organisaties die geen financiële middelen hebben om een advocaat in te huren. Het kantoor zet zich in om toegang tot rechtvaardigheid te bevorderen en de gemeenschap te ondersteunen door middel van hun pro bono-werk. Ze geloven dat het belangrijk is om terug te geven en mensen te helpen die juridische bijstand nodig hebben, ongeacht hun financiële situatie.

Wat is de werkwijze van Delissen Martens Advocaten bij het behandelen van zaken?

Bij Delissen Martens Advocaten hanteren ze een gestructureerde en resultaatgerichte werkwijze bij het behandelen van zaken. Hier is een overzicht van hun werkwijze:

 1. Intakegesprek: Het proces begint met een intakegesprek waarin u uw zaak kunt bespreken met een van de advocaten. Tijdens dit gesprek wordt uw situatie geanalyseerd, worden uw doelen besproken en krijgt u een eerste indruk van de mogelijke juridische stappen die genomen kunnen worden.
 2. Strategieontwikkeling: Op basis van het intakegesprek zal het team van Delissen Martens Advocaten een strategie ontwikkelen die is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen. Ze zullen de juridische aspecten van uw zaak grondig onderzoeken en alle mogelijke opties overwegen om tot de beste aanpak te komen.
 3. Juridisch advies: Vervolgens ontvangt u gedegen juridisch advies van de advocaten bij Delissen Martens Advocaten. Ze zullen u informeren over de sterke en zwakke punten van uw zaak, mogelijke risico’s en kansen, evenals de te verwachten kosten en tijdlijnen.
 4. Onderhandelingen: Als er mogelijkheden zijn voor onderhandelingen, zal het team van Delissen Martens Advocaten zich inzetten om tot gunstige overeenkomsten te komen namens u als cliënt. Ze hebben ervaring in het voeren van constructieve onderhandelingen om tot oplossingen te komen die voldoen aan uw belangen.
 5. Procedure: Indien nodig, zal Delissen Martens Advocaten u vertegenwoordigen in gerechtelijke procedures. Ze hebben ruime ervaring in het voeren van rechtszaken en zullen uw zaak met vastberadenheid en professionaliteit behandelen.
 6. Opvolging en nazorg: Gedurende het hele proces houdt het team van Delissen Martens Advocaten u op de hoogte van de voortgang van uw zaak. Ze zullen u regelmatig informeren over belangrijke ontwikkelingen en eventuele wijzigingen in de strategie bespreken. Na afloop van de zaak bieden ze ook nazorg en begeleiding om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid is afgehandeld.

Bij Delissen Martens Advocaten kunt u rekenen op een professionele, betrokken en resultaatgerichte aanpak bij het behandelen van uw zaak. Ze streven ernaar om u de best mogelijke juridische dienstverlening te bieden en uw belangen effectief te behartigen.

Zijn er referenties of recensies beschikbaar van eerdere cliënten?

Bij Delissen Martens Advocaten hechten ze veel waarde aan de privacy en vertrouwelijkheid van hun cliënten. Om die reden worden referenties en recensies van eerdere cliënten niet publiekelijk gedeeld op hun website of andere openbare kanalen. Dit beleid is bedoeld om de vertrouwelijkheid van de zaken die zij behandelen te waarborgen en de privacy van hun cliënten te respecteren.

Als u echter geïnteresseerd bent in het verkrijgen van referenties of recensies, kunt u contact opnemen met Delissen Martens Advocaten rechtstreeks. Zij kunnen u mogelijk voorzien van informatie over eerdere cliëntervaringen op een vertrouwelijke basis, afhankelijk van de toestemming van hun cliënten.

Het is altijd een goed idee om rechtstreeks met het advocatenkantoor te praten en vragen te stellen over hun ervaring, expertise en succesverhalen om een beter beeld te krijgen van hoe zij kunnen voldoen aan uw specifieke juridische behoeften.

Wat zijn de tarieven en betalingsvoorwaarden van Delissen Martens Advocaten?

Als AI-assistent heb ik geen realtime informatie over de tarieven en betalingsvoorwaarden van Delissen Martens Advocaten. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met het advocatenkantoor voor de meest actuele informatie over hun tarieven en betalingsvoorwaarden. Ze kunnen u voorzien van gedetailleerde informatie die specifiek is afgestemd op uw situatie en juridische behoeften. U kunt contact met hen opnemen via hun website of telefonisch om uw vragen te stellen en een afspraak te maken voor een consultatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.