vbv advocaten

VBV Advocaten: Uw betrouwbare partner voor juridische bijstand

VBV Advocaten: Uw betrouwbare partner in juridische zaken

VBV Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in verschillende rechtsgebieden. Met een team van ervaren en deskundige advocaten streven wij ernaar om onze cliënten de best mogelijke juridische bijstand te bieden. Of u nu een particulier bent die juridisch advies nodig heeft of een bedrijfseigenaar die professionele ondersteuning zoekt, bij VBV Advocaten bent u aan het juiste adres.

Onze expertise

Bij VBV Advocaten hebben we uitgebreide kennis en ervaring op diverse rechtsgebieden. Of het nu gaat om arbeidsrecht, familierecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht of strafrecht, onze advocaten hebben de benodigde expertise om u effectief te vertegenwoordigen. We begrijpen dat elke zaak uniek is en vereist maatwerk strategieën. Daarom luisteren we aandachtig naar uw behoeften en doelen, zodat we de best mogelijke resultaten kunnen behalen.

Onze aanpak

Bij VBV Advocaten geloven we in een persoonlijke en betrokken aanpak. We hechten veel waarde aan open communicatie met onze cliënten en stellen hen centraal in elke zaak die we behandelen. Ons doel is om u volledig op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in uw zaak en u te voorzien van duidelijk advies op maat. We streven naar transparantie en helderheid, zodat u vol vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.

Onze cliënten

Bij VBV Advocaten bedienen we een breed scala aan cliënten, waaronder particulieren, bedrijven en non-profitorganisaties. Of u nu juridische bijstand nodig heeft bij een geschil, advies wilt over contracten of hulp nodig heeft bij het opstellen van juridische documenten, onze advocaten hebben de kennis en ervaring om u te helpen. We begrijpen dat juridische kwesties stressvol kunnen zijn, daarom streven we ernaar om uw zorgen weg te nemen en u gemoedsrust te bieden.

Onze missie

Bij VBV Advocaten is onze missie om onze cliënten uitstekende juridische diensten te bieden en hen te ondersteunen in elke fase van hun zaak. We streven naar de hoogste professionele normen en werken met integriteit en ethiek. Ons team is gedreven om uw belangen te behartigen en uw doelen te bereiken.

Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar betrouwbare juridische bijstand, aarzel dan niet om contact op te nemen met VBV Advocaten. Ons team staat klaar om naar uw zaak te luisteren en u de best mogelijke juridische oplossingen aan te bieden. Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen en succesvolle resultaten.

 

7 Veelgestelde vragen over VbV Advocaten: Kostenstructuur, Diensten, Keuze, Rechtsgebieden, Contactinformatie, Internationale Cliënten en Specialisaties

 1. Wat is de kostenstructuur van VbV Advocaten?
 2. Welke diensten biedt VbV Advocaten aan?
 3. Waarom zou ik voor VbV Advocaten kiezen?
 4. Wat voor soort rechtsgebieden behandelt VbV Advocaten?
 5. Hoe kan ik contact opnemen met een advocaat van VbV Advocaten?
 6. Heeft VbV Advocaten internationale cliënten?
 7. Welke specialisaties heeft VbV advocaten in huis?

Wat is de kostenstructuur van VbV Advocaten?

Bij VBV Advocaten hanteren we een transparante kostenstructuur, waarbij we streven naar duidelijkheid en helderheid voor onze cliënten. De kosten kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zaak, de complexiteit ervan en de benodigde juridische diensten.

Voorafgaand aan het begin van onze dienstverlening zullen we een gesprek met u voeren om uw zaak te bespreken en uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Op basis hiervan kunnen wij u informeren over de verwachte kosten en een inschatting geven van de benodigde tijd en middelen.

In sommige gevallen werken wij op basis van een uurtarief, waarbij de kosten worden berekend op basis van het aantal uren dat aan uw zaak wordt besteed. Het uurtarief kan variëren, afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de betrokken advocaat.

Daarnaast bieden wij ook andere mogelijkheden, zoals vaste prijsafspraken of resultaatafhankelijke vergoedingen (no cure no pay), afhankelijk van de aard van uw zaak en wat voor u het meest geschikt is.

Het is belangrijk op te merken dat elke zaak uniek is en dat er geen standaardtarieven zijn die voor alle zaken gelden. Daarom raden wij u aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek, zodat we uw zaak kunnen bespreken en u een nauwkeurige inschatting kunnen geven van de bijbehorende kosten.

Bij VBV Advocaten streven we ernaar om onze cliënten de best mogelijke juridische diensten te bieden tegen een eerlijke en redelijke prijs. We zullen altijd open en transparant zijn over de kosten en ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent voordat we aan uw zaak beginnen.

Welke diensten biedt VbV Advocaten aan?

VBV Advocaten biedt een breed scala aan juridische diensten aan. Hieronder volgt een overzicht van enkele van de belangrijkste diensten die zij aanbieden:

 1. Arbeidsrecht: VBV Advocaten adviseert zowel werkgevers als werknemers over alle aspecten van het arbeidsrecht, zoals arbeidsovereenkomsten, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en geschillenbeslechting.
 2. Ondernemingsrecht: Het team van VBV Advocaten staat klaar om bedrijven te adviseren en te begeleiden bij juridische kwesties met betrekking tot ondernemingsrecht, zoals oprichting van vennootschappen, fusies en overnames, contractenrecht en aansprakelijkheidskwesties.
 3. Intellectueel eigendomsrecht: VBV Advocaten heeft expertise op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, inclusief auteursrechten, merkenrecht, octrooien en handelsnamen. Ze kunnen u helpen bij het beschermen en handhaven van uw intellectuele eigendomsrechten.
 4. Familierecht: Voor zaken met betrekking tot familierecht, zoals echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen en voogdijzaken, kunt u rekenen op de ervaren familierechtadvocaten van VBV Advocaten.
 5. Strafrecht: Als u geconfronteerd wordt met strafrechtelijke aanklachten of beschuldigingen, kunt u vertrouwen op de strafrechtspecialisten van VBV Advocaten voor deskundige verdediging en juridisch advies.
 6. Vastgoedrecht: VBV Advocaten biedt juridische ondersteuning op het gebied van vastgoedrecht, waaronder huurgeschillen, koop- en verkooptransacties, bouwrecht en geschillen met betrekking tot eigendomsrechten.
 7. Contractenrecht: Of u nu een contract wilt opstellen, beoordelen of onderhandelen, VBV Advocaten staat klaar om u te adviseren over contractuele aangelegenheden en uw belangen te beschermen.

Dit is slechts een greep uit de vele diensten die VBV Advocaten aanbiedt. Ze hebben ook expertise op andere rechtsgebieden, zoals privacy- en gegevensbescherming, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Neem contact op met VBV Advocaten voor meer informatie over hun volledige dienstenaanbod en hoe zij u kunnen helpen met uw specifieke juridische behoeften.

Waarom zou ik voor VbV Advocaten kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor VBV Advocaten. Hier zijn enkele belangrijke punten die ons onderscheiden en waarom wij geloven dat u voor ons zou moeten kiezen:

 1. Expertise: VBV Advocaten beschikt over een team van ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Of u nu juridisch advies nodig heeft op het gebied van arbeidsrecht, familierecht, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht of strafrecht, onze advocaten hebben de juiste expertise om u effectief te vertegenwoordigen.
 2. Persoonlijke aanpak: Wij geloven in een persoonlijke en betrokken aanpak. Bij VBV Advocaten staat u als cliënt centraal. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en doelen, zodat we op maat gemaakte strategieën kunnen ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie.
 3. Transparantie en communicatie: Open communicatie is essentieel in elke juridische zaak. Bij VBV Advocaten streven we naar transparantie en heldere communicatie met onze cliënten. We houden u volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in uw zaak en bieden duidelijk advies, zodat u goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen.
 4. Resultaatgericht: Ons doel is om de best mogelijke resultaten te behalen voor onze cliënten. We werken hard en zetten ons volledig in om uw belangen te behartigen en uw doelen te bereiken. Onze advocaten hebben een bewezen staat van dienst in het behalen van succesvolle resultaten voor onze cliënten.
 5. Klanttevredenheid: Bij VBV Advocaten streven we naar de hoogste klanttevredenheid. We begrijpen dat juridische kwesties stressvol kunnen zijn, daarom doen we er alles aan om uw zorgen weg te nemen en u gemoedsrust te bieden. We bouwen langdurige relaties op met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en succesvolle resultaten.

Kortom, bij VBV Advocaten kunt u rekenen op expertise, een persoonlijke aanpak, transparantie, resultaatgerichtheid en klanttevredenheid. Wij staan klaar om u te helpen met uw juridische zaken en streven ernaar om de best mogelijke juridische bijstand te bieden.

Wat voor soort rechtsgebieden behandelt VbV Advocaten?

VBV Advocaten behandelt een breed scala aan rechtsgebieden. Enkele van de belangrijkste rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn, zijn onder andere:

 1. Arbeidsrecht: VBV Advocaten biedt juridische ondersteuning bij arbeidsgerelateerde kwesties, zoals arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken, arbeidsconflicten en medezeggenschap.
 2. Ondernemingsrecht: Het team van VBV Advocaten heeft expertise op het gebied van ondernemingsrechtelijke vraagstukken, zoals oprichting en structurering van bedrijven, fusies en overnames, contractenrecht en aansprakelijkheid.
 3. Familierecht: Bij familierechtelijke zaken staat VBV Advocaten u bij in kwesties zoals echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen en gezag over minderjarige kinderen.
 4. Intellectueel eigendomsrecht: Als het gaat om intellectuele eigendom, kunnen cliënten bij VBV Advocaten terecht voor advies en bescherming met betrekking tot auteursrechten, merkenrechten en octrooien.
 5. Strafrecht: VBV Advocaten biedt verdediging en juridische bijstand in strafzaken, variërend van overtredingen tot ernstige misdrijven.
 6. Huurrecht: Voor kwesties met betrekking tot huurcontracten en geschillen tussen huurders en verhuurders kunt u rekenen op de expertise van VBV Advocaten.

Dit is slechts een greep uit de rechtsgebieden waarin VBV Advocaten actief is. Het kantoor behandelt ook andere rechtsgebieden, zoals contractenrecht, bestuursrecht en insolventierecht. Voor specifieke juridische vragen en zaken kunt u altijd contact opnemen met VBV Advocaten om te bespreken hoe zij u kunnen helpen.

Hoe kan ik contact opnemen met een advocaat van VbV Advocaten?

Het is eenvoudig om contact op te nemen met een advocaat van VBV Advocaten. U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

 1. Telefoon: U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer dat vermeld staat op onze website. Onze receptionisten zullen u graag verder helpen en u in contact brengen met de juiste advocaat die gespecialiseerd is in het rechtsgebied waarin u hulp nodig heeft.
 2. E-mail: U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vragen of verzoeken. Het e-mailadres van VBV Advocaten is te vinden op onze website. Vermeld in uw e-mail duidelijk uw naam, contactgegevens en een beknopte beschrijving van uw zaak, zodat we u zo efficiënt mogelijk kunnen helpen.
 3. Contactformulier: Op onze website vindt u ook een contactformulier dat u kunt invullen met uw gegevens en een bericht over uw zaak. Zodra we het formulier ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om verdere details te bespreken.
 4. Persoonlijk bezoek: Als u liever persoonlijk met een advocaat wilt spreken, kunt u een afspraak maken voor een consultatiegesprek op ons kantoor. Op deze manier kunnen we uw zaak grondig bespreken en u voorzien van gedegen advies.

Ons team bij VBV Advocaten staat klaar om naar uw juridische behoeften te luisteren en u de nodige ondersteuning te bieden. Neem gerust contact met ons op via de bovengenoemde kanalen en wij zullen ons best doen om u te helpen.

Heeft VbV Advocaten internationale cliënten?

Ja, VBV Advocaten bedient ook internationale cliënten. Ons advocatenkantoor heeft ervaring in het behandelen van zaken met een internationaal karakter en we zijn goed uitgerust om juridische bijstand te bieden aan cliënten uit verschillende landen en culturen. We begrijpen de complexiteit die gepaard gaat met grensoverschrijdende juridische kwesties en hebben de expertise om onze internationale cliënten effectief te vertegenwoordigen. Of u nu een buitenlandse onderneming bent die zaken doet in Nederland of een particulier die juridisch advies nodig heeft met betrekking tot internationale wetgeving, bij VBV Advocaten kunt u rekenen op professionele ondersteuning en begeleiding. Ons team beschikt over de nodige kennis van internationaal recht en werkt nauw samen met een netwerk van buitenlandse advocatenkantoren om ervoor te zorgen dat uw belangen op de best mogelijke manier worden behartigd, waar ter wereld u zich ook bevindt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw internationale juridische behoeften.

Welke specialisaties heeft VbV advocaten in huis?

VBV Advocaten heeft een breed scala aan specialisaties in huis om aan de diverse juridische behoeften van hun cliënten te voldoen. Enkele van de belangrijkste specialisaties van VBV Advocaten zijn:

 1. Arbeidsrecht: VBV Advocaten staat zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsrechtelijke kwesties, zoals ontslagzaken, arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden en geschillen over re-integratie.
 2. Ondernemingsrecht: Het team van VBV Advocaten heeft uitgebreide ervaring in het ondernemingsrecht en biedt ondersteuning bij zaken zoals contractenrecht, oprichting en structurering van bedrijven, fusies en overnames, aandeelhoudersgeschillen en corporate governance.
 3. Familierecht: VBV Advocaten helpt cliënten bij familierechtelijke zaken, waaronder echtscheidingen, alimentatiekwesties, omgangsregelingen, gezag en huwelijksvermogensrecht.
 4. Intellectueel eigendomsrecht: Het team heeft expertise op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en kan advies geven over auteursrechten, merkenrechten, octrooien en handelsnamen.
 5. Strafrecht: VBV Advocaten biedt deskundige verdediging in strafzaken voor cliënten die worden verdacht of beschuldigd van strafbare feiten. Ze staan hen bij tijdens politieverhoren en treden op als raadsman tijdens strafprocessen.
 6. Contractenrecht: Het team adviseert cliënten over contractuele aangelegenheden, zoals het opstellen en beoordelen van contracten, onderhandelingen en geschillenbeslechting.
 7. Bestuursrecht: VBV Advocaten heeft expertise in bestuursrechtelijke zaken, zoals vergunningen, handhavingskwesties, bezwaar- en beroepsprocedures tegen overheidsbesluiten en subsidierecht.

Dit is slechts een greep uit de specialisaties van VBV Advocaten. Het kantoor beschikt over een breed netwerk van advocaten met verschillende expertises om aan de diverse juridische behoeften van hun cliënten te voldoen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.