de kempenaer advocaten

De Kempenaer Advocaten: Uw Betrouwbare Partner voor Juridisch Advies en Bijstand

De Kempenaer Advocaten: Uw Juridische Partner voor Alle Zaken

Of u nu een particulier bent die juridisch advies nodig heeft of een bedrijfseigenaar die juridische ondersteuning zoekt, De Kempenaer Advocaten staat voor u klaar. Met decennia aan ervaring en expertise in verschillende rechtsgebieden, bieden wij hoogwaardige juridische diensten op maat om uw belangen te beschermen en uw doelen te bereiken.

Onze Geschiedenis en Waarden

Al meer dan 40 jaar is De Kempenaer Advocaten een gevestigde naam in de juridische wereld. Ons kantoor is opgericht met de visie om cliënten uit alle lagen van de bevolking toegang te geven tot hoogwaardige juridische diensten. Wij geloven in het belang van persoonlijke aandacht, betrokkenheid en het opbouwen van langdurige relaties met onze cliënten.

Onze Expertise

Bij De Kempenaer Advocaten hebben we een team van ervaren advocaten met specialistische kennis in verschillende rechtsgebieden. Of u nu hulp nodig heeft bij familierechtelijke kwesties, arbeidsrechtelijke geschillen, ondernemingsrechtelijke vraagstukken of vastgoedtransacties, wij hebben de juiste expertise om u bij te staan. Onze advocaten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en zullen er alles aan doen om uw zaak tot een succes te maken.

Onze Aanpak

Bij De Kempenaer Advocaten begrijpen we dat elk juridisch probleem uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Wij luisteren naar uw specifieke behoeften en stellen een strategie op die is afgestemd op uw situatie. Onze advocaten zullen u begeleiden door het juridische proces, u voorzien van duidelijk advies en u bijstaan in onderhandelingen of gerechtelijke procedures.

Onze Klanten

Wij bedienen een breed scala aan cliënten, waaronder particulieren, MKB-bedrijven, grote ondernemingen en non-profitorganisaties. Ongeacht de omvang van uw zaak, kunt u rekenen op dezelfde toewijding en professionaliteit van ons team. Wij streven ernaar om juridische diensten van topkwaliteit te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van elke cliënt.

Maatschappelijke Betrokkenheid

Bij De Kempenaer Advocaten geloven we in het belang van maatschappelijke betrokkenheid. Wij ondersteunen lokale goede doelen en nemen regelmatig deel aan pro bono-werk om toegang tot rechtvaardigheid te bevorderen voor mensen die het nodig hebben.

Neem Contact Op

Als u juridische bijstand nodig heeft in welk rechtsgebied dan ook, staan wij klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via onze website of bel ons kantoor om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u de beste juridische oplossingen te bieden. Bij De Kempenaer Advocaten kunt u vertrouwen op onze expertise, betrokkenheid en toewijding aan uw zaak.

 

6 Veelgestelde Vragen over de Kempenaer Advocaten: Een Overzicht

 1. Wat voor soort advocaten zijn de Kempenaer Advocaten?
 2. Waarom zou ik voor Kempenaer Advocaten kiezen?
 3. Wat zijn de tarieven van Kempenaer Advocaten?
 4. Welke diensten bieden de Kempenaer Advocaten aan?
 5. Hoe lang duurt het voordat mijn zaak door de Kempenaer Advocaten wordt behandeld?
 6. Is er een verschil tussen lokale en landelijke advocatendiensten bij de Kempenaer Advocaten?

Wat voor soort advocaten zijn de Kempenaer Advocaten?

De Kempenaer Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in verschillende rechtsgebieden. Ze hebben een team van ervaren advocaten met expertise op diverse terreinen, waaronder:

 1. Ondernemingsrecht: De Kempenaer Advocaten biedt juridische ondersteuning aan ondernemers en bedrijven op het gebied van contractenrecht, fusies en overnames, aansprakelijkheidsrecht en vennootschapsrecht.
 2. Arbeidsrecht: Ze staan zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsrechtelijke kwesties, zoals ontslagzaken, arbeidsvoorwaarden, reorganisaties en medezeggenschap.
 3. Vastgoedrecht: Het kantoor heeft expertise in vastgoedgerelateerde zaken, zoals huurrecht, bouwrecht, projectontwikkeling en vastgoedtransacties.
 4. Familierecht: De Kempenaer Advocaten biedt juridische bijstand bij familierechtelijke kwesties zoals echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en gezagsgeschillen.
 5. Intellectueel eigendomsrecht: Ze hebben specialistische kennis op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, inclusief merkenrecht, auteursrecht en octrooirecht.
 6. Strafrecht: Het kantoor staat cliënten bij in strafzaken en biedt verdediging in uiteenlopende strafrechtelijke procedures.

Naast deze rechtsgebieden kunnen de advocaten van De Kempenaer Advocaten ook expertise hebben in andere specifieke vakgebieden. Het kantoor streeft ernaar om cliënten hoogwaardige juridische diensten te bieden die zijn afgestemd op hun individuele behoeften, ongeacht het rechtsgebied waarin zij hulp nodig hebben.

Waarom zou ik voor Kempenaer Advocaten kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor De Kempenaer Advocaten zou kunnen kiezen:

 1. Expertise: De Kempenaer Advocaten beschikt over een team van ervaren advocaten met specialistische kennis in diverse rechtsgebieden. Of het nu gaat om familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht of vastgoedtransacties, ons team heeft de juiste expertise om u bij te staan en uw belangen te behartigen.
 2. Persoonlijke aanpak: Wij begrijpen dat elk juridisch probleem uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Bij De Kempenaer Advocaten luisteren we naar uw specifieke behoeften en stellen we een strategie op die is afgestemd op uw situatie. We bieden persoonlijke aandacht en begeleiden u door het juridische proces.
 3. Toewijding aan succes: Onze advocaten streven ernaar om de best mogelijke resultaten voor onze cliënten te behalen. We zetten ons volledig in voor het beschermen van uw belangen en het bereiken van uw doelen. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best zullen doen om een succesvolle uitkomst voor uw zaak te realiseren.
 4. Maatschappelijke betrokkenheid: Bij De Kempenaer Advocaten geloven we in het belang van maatschappelijke betrokkenheid. We ondersteunen lokale goede doelen en nemen regelmatig deel aan pro bono-werk om toegang tot rechtvaardigheid te bevorderen voor mensen die het nodig hebben. Door voor ons te kiezen, draagt u indirect bij aan deze betrokkenheid.
 5. Tevreden cliënten: We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd door de jaren heen en hebben vele tevreden cliënten geholpen met hun juridische zaken. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige juridische diensten en het behalen van positieve resultaten voor onze cliënten.

Kortom, De Kempenaer Advocaten biedt expertise, een persoonlijke aanpak, toewijding aan succes, maatschappelijke betrokkenheid en heeft een bewezen staat van dienst. Als u op zoek bent naar betrouwbare juridische ondersteuning, kunt u vertrouwen op ons team van professionals.

Wat zijn de tarieven van Kempenaer Advocaten?

Bij De Kempenaer Advocaten hanteren we verschillende tarieven, afhankelijk van het soort dienstverlening en de complexiteit van de zaak. Het is gebruikelijk dat advocatenkantoren werken met uurtarieven voor hun juridische diensten. Deze tarieven kunnen variëren op basis van de ervaring en specialisatie van de betrokken advocaat.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de tarieven die wij hanteren, raden wij aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we uw specifieke situatie bespreken en u voorzien van een gepersonaliseerd advies, inclusief informatie over onze tarieven.

Bij De Kempenaer Advocaten streven we ernaar om transparant te zijn over onze tarieven en zullen we altijd heldere afspraken maken over de kosten voordat we aan uw zaak beginnen. We begrijpen dat juridische kosten belangrijk zijn en zullen ons best doen om u inzicht te geven in de te verwachten kosten en mogelijke alternatieve financieringsmogelijkheden, zoals gefinancierde rechtsbijstand of een eventuele verzekering die juridische kosten dekt.

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons kantoor om meer informatie te verkrijgen over onze tarieven en hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke juridische behoeften. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te adviseren.

Welke diensten bieden de Kempenaer Advocaten aan?

De Kempenaer Advocaten biedt een breed scala aan juridische diensten om aan de diverse behoeften van onze cliënten te voldoen. Onze expertise strekt zich uit over verschillende rechtsgebieden, waaronder:

 1. Ondernemingsrecht: Wij bieden juridische ondersteuning aan bedrijven op het gebied van contracten, fusies en overnames, aandeelhoudersgeschillen, oprichting van vennootschappen en andere ondernemingsgerelateerde zaken.
 2. Arbeidsrecht: Onze advocaten adviseren en vertegenwoordigen werkgevers en werknemers bij arbeidsrechtelijke kwesties, zoals arbeidscontracten, ontslagzaken, CAO’s en medezeggenschap.
 3. Vastgoedrecht: Wij assisteren bij vastgoedtransacties, huur- en verhuurgeschillen, bouwprojecten, bestemmingsplannen en andere vastgoedgerelateerde juridische vraagstukken.
 4. Familierecht: Onze familierechtadvocaten bieden begeleiding bij echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, gezag en adoptie.
 5. Intellectueel eigendomsrecht: Wij helpen cliënten met het beschermen van hun intellectuele eigendom, zoals merkenrechten, auteursrechten en octrooien.
 6. Contractenrecht: Onze advocaten stellen contracten op of beoordelen bestaande contracten om ervoor te zorgen dat uw belangen worden beschermd en dat alle juridische aspecten correct zijn afgedekt.
 7. Privacy- en gegevensbescherming: Wij adviseren bedrijven over de naleving van privacywetgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), en helpen bij het opstellen van privacyverklaringen en -beleid.
 8. Strafrecht: Onze strafrechtadvocaten staan cliënten bij in strafzaken, variërend van overtredingen tot ernstige misdrijven, zowel bij de politierechter als bij hogere gerechtshoven.

Dit is slechts een greep uit onze diensten. Als u juridische ondersteuning nodig heeft op een ander rechtsgebied, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met uw specifieke juridische vraagstukken.

Hoe lang duurt het voordat mijn zaak door de Kempenaer Advocaten wordt behandeld?

De duur van de behandeling van uw zaak door De Kempenaer Advocaten kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Elke zaak is uniek en de tijd die nodig is om uw zaak af te handelen hangt af van de complexiteit ervan, de betrokken partijen, de juridische procedures en andere relevante omstandigheden.

Bij het eerste contact met De Kempenaer Advocaten zal een advocaat uw zaak beoordelen en u informeren over een inschatting van de verwachte duur. Dit kan variëren van enkele weken tot maanden of zelfs jaren, afhankelijk van de aard en complexiteit van uw zaak.

Het is belangrijk op te merken dat De Kempenaer Advocaten zich inzet voor een efficiënte en doelgerichte aanpak. Ons team zal er alles aan doen om uw zaak zo snel mogelijk af te handelen, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Tijdens het proces zullen onze advocaten u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van uw zaak en eventuele ontwikkelingen met u bespreken. We streven naar transparantie en open communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.

Neem contact op met De Kempenaer Advocaten voor een persoonlijk gesprek waarin we uw specifieke situatie kunnen bespreken en u meer informatie kunnen geven over de verwachte duur van uw zaak. Ons team staat klaar om u bij te staan en uw juridische kwesties zo efficiënt mogelijk af te handelen.

Is er een verschil tussen lokale en landelijke advocatendiensten bij de Kempenaer Advocaten?

Bij De Kempenaer Advocaten streven we ernaar om hoogwaardige juridische diensten te leveren, ongeacht of het lokale of landelijke zaken betreft. Ons kantoor bedient zowel lokale als landelijke cliënten en we hebben ervaring met het behandelen van diverse soorten zaken, ongeacht de geografische locatie.

Het belangrijkste verschil tussen lokale en landelijke advocatendiensten ligt vaak in de aard en omvang van de zaak. Lokale advocatendiensten richten zich meestal op juridische kwesties binnen een specifieke regio, zoals lokale geschillen, vastgoedtransacties of familierechtelijke zaken die zich binnen een bepaald rechtsgebied voordoen.

Aan de andere kant kunnen landelijke advocatendiensten betrekking hebben op complexere zaken die zich verspreiden over meerdere rechtsgebieden of regio’s. Dit kunnen bijvoorbeeld grootschalige ondernemingsgeschillen, internationale handelsgeschillen of complexe contractonderhandelingen zijn waarbij verschillende wetten en regelgevingen van toepassing zijn.

Bij De Kempenaer Advocaten hebben we ervaring met zowel lokale als landelijke zaken. Ons team van advocaten heeft specialistische kennis in verschillende rechtsgebieden en is in staat om cliënten te vertegenwoordigen in uiteenlopende juridische kwesties, ongeacht de omvang of locatie van de zaak.

Of uw zaak nu lokaal of landelijk is, ons doel blijft hetzelfde: het leveren van hoogwaardige juridische diensten en het behartigen van uw belangen. We zullen ons inzetten om u de best mogelijke juridische ondersteuning te bieden en u te begeleiden door het juridische proces, ongeacht de geografische omvang van uw zaak.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.