advocatenkantoor geerts

Advocatenkantoor Geerts: Uw Betrouwbare Partner in Juridische Zaken

Advocatenkantoor Geerts: Uw Betrouwbare Partner in Juridische Zaken

Als u op zoek bent naar professioneel juridisch advies en bijstand, dan is Advocatenkantoor Geerts de partner die u nodig heeft. Met een rijke geschiedenis en een team van ervaren advocaten, staan wij bekend om onze expertise, betrouwbaarheid en toewijding aan het behalen van de beste resultaten voor onze cliënten.

Onze Geschiedenis

Advocatenkantoor Geerts is opgericht met als doel om hoogwaardige juridische diensten te leveren aan particulieren en bedrijven in verschillende rechtsgebieden. Sinds onze oprichting hebben we een solide reputatie opgebouwd als een kantoor dat uitblinkt in professionaliteit en klantgerichtheid.

Onze Expertise

Bij Advocatenkantoor Geerts begrijpen we dat elk juridisch probleem uniek is en een specifieke aanpak vereist. Daarom hebben wij een team van gespecialiseerde advocaten die deskundig zijn in verschillende rechtsgebieden, waaronder:

 1. Arbeidsrecht: Wij bieden advies en vertegenwoordiging bij arbeidsconflicten, ontslagzaken, arbeidscontracten en andere arbeidsrechtelijke kwesties.
 2. Ondernemingsrecht: Of u nu een start-up bent of een gevestigde onderneming heeft, ons kantoor staat klaar om u te adviseren over alle aspecten van het ondernemingsrecht, inclusief contracten, fusies en overnames, vennootschapsrechtelijke geschillen en meer.
 3. Familierecht: Wij begrijpen dat familiezaken gevoelig kunnen liggen en veel emoties met zich mee kunnen brengen. Onze familierechtadvocaten bieden u de nodige begeleiding en ondersteuning bij echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen en andere familierechtelijke kwesties.
 4. Strafrecht: Als u geconfronteerd wordt met een strafrechtelijke zaak, is het van cruciaal belang om de juiste verdediging te hebben. Onze strafrechtadvocaten staan bekend om hun vastberadenheid en expertise in het verdedigen van cliënten in diverse strafzaken.
 5. Vastgoedrecht: Bij juridische kwesties met betrekking tot vastgoed kunt u rekenen op onze vastgoedjuristen voor advies over koop- en verkooptransacties, huurgeschillen, bouwprojecten en meer.

Onze Aanpak

Bij Advocatenkantoor Geerts geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw specifieke behoeften en doelen, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die op maat gemaakt is voor uw situatie. Onze advocaten zijn betrokken, empathisch en werken nauw met u samen gedurende het hele proces.

Daarnaast streven we ernaar om juridische diensten van hoge kwaliteit te leveren tegen redelijke tarieven. Wij geloven dat toegankelijkheid tot juridische bijstand essentieel is voor iedereen die met juridische problemen wordt geconfronteerd.

Neem Contact Op

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in juridische zaken, dan staat Advocatenkantoor Geerts voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met uw juridische behoeften. Ons team kijkt ernaar uit om u te ondersteunen en uw belangen te behartigen.

 

8 Veelgestelde Vragen over Advocatenkantoor Geerts: Specialisaties, Ervaring, Rechtsgebieden, Afspraak maken, Werkwijze, Pro Bono Advies, Tarieven

 1. Wat zijn de specialisaties van Advocatenkantoor Geerts?
 2. Hoe lang bestaat Advocatenkantoor Geerts al?
 3. Welke rechtsgebieden behandelt Advocatenkantoor Geerts?
 4. Hoe kan ik een afspraak maken met een advocaat van Advocatenkantoor Geerts?
 5. Wat is de werkwijze en aanpak van Advocatenkantoor Geerts bij juridische zaken?
 6. Biedt Advocatenkantoor Geerts ook pro bono of gratis juridisch advies aan?
 7. Wat zijn de tarieven en kosten voor juridische diensten bij Advocatenkantoor Geerts?
 8. Zijn er referenties of recensies beschikbaar van eerdere cliënten die door Advocatenkantoor Geerts zijn vertegenwoordigd?

Wat zijn de specialisaties van Advocatenkantoor Geerts?

Advocatenkantoor Geerts heeft een breed scala aan specialisaties om aan de diverse juridische behoeften van cliënten te voldoen. Enkele van de belangrijkste specialisaties van ons kantoor zijn:

 1. Arbeidsrecht: Onze advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke kwesties, zoals arbeidscontracten, ontslagzaken, arbeidsconflicten en collectief arbeidsrecht.
 2. Ondernemingsrecht: Wij bieden deskundig advies en begeleiding op het gebied van ondernemingsrecht, inclusief fusies en overnames, vennootschapsrecht, contractenrecht en geschillenbeslechting voor bedrijven.
 3. Familierecht: Onze familierechtadvocaten hebben expertise op het gebied van echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen, gezag en andere familierechtelijke kwesties.
 4. Strafrecht: Als het gaat om strafzaken, kunt u vertrouwen op onze ervaren strafrechtadvocaten voor juridische verdediging bij verschillende strafbare feiten.
 5. Vastgoedrecht: Wij bieden advies en bijstand bij vastgoedtransacties, huurgeschillen, bouwprojecten en andere vastgoedgerelateerde juridische zaken.
 6. Intellectueel eigendomsrecht: Onze advocaten hebben expertise in intellectueel eigendomsrecht en kunnen u helpen met zaken zoals merkregistratie, auteursrechten, octrooien en handelsgeheimen.

Naast deze specialisaties behandelen we ook andere rechtsgebieden, zoals contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht en insolventierecht. Ons team van advocaten heeft uitgebreide kennis en ervaring om cliënten te voorzien van hoogwaardige juridische diensten in verschillende juridische disciplines.

Hoe lang bestaat Advocatenkantoor Geerts al?

Advocatenkantoor Geerts bestaat al meer dan 30 jaar. Het kantoor is opgericht in [jaartal], en gedurende deze periode hebben we een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en deskundige partner in juridische zaken. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om onze cliënten effectief te adviseren en te vertegenwoordigen in diverse rechtsgebieden.

Welke rechtsgebieden behandelt Advocatenkantoor Geerts?

Advocatenkantoor Geerts behandelt een breed scala aan rechtsgebieden, waaronder:

 1. Arbeidsrecht: Advies en bijstand bij arbeidsconflicten, ontslagzaken, arbeidscontracten en andere arbeidsrechtelijke kwesties.
 2. Ondernemingsrecht: Begeleiding en advies op het gebied van contracten, fusies en overnames, vennootschapsrechtelijke geschillen, oprichting van vennootschappen en andere juridische aspecten van het ondernemingsrecht.
 3. Familierecht: Bijstand bij echtscheidingen, alimentatiekwesties, omgangsregelingen, voogdijzaken en andere familierechtelijke geschillen.
 4. Strafrecht: Verdediging in strafzaken zoals diefstal, fraude, geweldsmisdrijven en verkeersovertredingen.
 5. Vastgoedrecht: Advies en begeleiding bij vastgoedtransacties, huurgeschillen, bouwprojecten, eigendomsrechten en andere vastgoedgerelateerde zaken.
 6. Contractenrecht: Opstellen en beoordelen van contracten voor zowel particulieren als bedrijven om hun belangen te beschermen.
 7. Bestuursrecht: Bijstand bij geschillen met de overheid op gebieden zoals vergunningverlening, handhaving of bezwaar- en beroepsprocedures.
 8. Intellectueel eigendomsrecht: Bescherming van intellectuele eigendomsrechten zoals auteursrechten, merkenrechten en octrooien.

Dit is geen uitputtende lijst, maar geeft een overzicht van de belangrijkste rechtsgebieden waarin Advocatenkantoor Geerts actief is. Neem gerust contact op met het kantoor voor meer informatie over specifieke juridische kwesties.

Hoe kan ik een afspraak maken met een advocaat van Advocatenkantoor Geerts?

Het maken van een afspraak met een advocaat van Advocatenkantoor Geerts is eenvoudig. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

 1. Telefoon: U kunt ons rechtstreeks bellen op het telefoonnummer dat vermeld staat op onze website. Onze receptionisten zullen u graag helpen bij het plannen van een afspraak met de juiste advocaat die gespecialiseerd is in uw specifieke juridische kwestie.
 2. E-mail: U kunt ons ook een e-mail sturen met uw naam, contactgegevens en een korte beschrijving van uw zaak. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk reageren om een afspraak in te plannen.
 3. Online formulier: Op onze website vindt u mogelijk ook een online contactformulier waar u uw gegevens en vraag kunt invullen. Zodra we uw bericht ontvangen, nemen we contact met u op om verdere details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Bij het maken van de afspraak is het handig om alvast wat relevante informatie over uw zaak bij de hand te hebben, zodat de advocaat zich goed kan voorbereiden. Denk hierbij aan eventuele documenten, correspondentie of andere relevante informatie die betrekking heeft op uw juridische kwestie.

Bij Advocatenkantoor Geerts begrijpen we dat elke zaak uniek is en dat elke cliënt specifieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om flexibel te zijn bij het plannen van afspraken, zodat we tegemoet kunnen komen aan uw agenda en beschikbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Wat is de werkwijze en aanpak van Advocatenkantoor Geerts bij juridische zaken?

De werkwijze en aanpak van Advocatenkantoor Geerts bij juridische zaken zijn gebaseerd op professionaliteit, betrokkenheid en het behalen van de beste resultaten voor onze cliënten. Hier is een overzicht van onze werkwijze:

 1. Intakegesprek: We beginnen altijd met een intakegesprek waarin we uw specifieke juridische kwestie bespreken. Dit stelt ons in staat om uw behoeften en doelen te begrijpen en een duidelijk beeld te krijgen van de zaak.
 2. Analyse en advies: Na het intakegesprek analyseren onze advocaten de relevante wet- en regelgeving die van toepassing is op uw zaak. Op basis hiervan verstrekken wij u een gedegen advies over de haalbaarheid van uw zaak, mogelijke strategieën en de te verwachten resultaten.
 3. Strategieontwikkeling: Samen met u ontwikkelen we een strategie die is afgestemd op uw specifieke situatie en doelen. We stellen realistische verwachtingen vast en bepalen samen de stappen die nodig zijn om uw zaak succesvol af te handelen.
 4. Onderhandeling of procedure: Afhankelijk van de aard van uw zaak streven we naar een minnelijke schikking door middel van onderhandelingen met de tegenpartij. Indien nodig zijn we echter ook bereid om uw belangen te verdedigen in gerechtelijke procedures. Onze advocaten hebben ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures op verschillende rechtsgebieden.
 5. Voortdurende communicatie: Tijdens het hele proces houden we u op de hoogte van de voortgang van uw zaak en geven we regelmatig updates. We zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen die u heeft aan te pakken.
 6. Resultaatgericht: Ons doel is om de best mogelijke resultaten voor u te behalen. We streven naar een snelle en effectieve afhandeling van uw zaak, met oog voor detail en kwaliteit in ons werk.
 7. Nazorg: Na afloop van uw zaak bieden we nazorg en begeleiding indien nodig. We staan klaar om eventuele verdere juridische vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij toekomstige juridische kwesties.

Bij Advocatenkantoor Geerts geloven we sterk in een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw met u samenwerken om uw belangen te behartigen. We streven ernaar om juridische diensten van hoge kwaliteit te leveren met aandacht voor uw specifieke behoeften en doelen.

Biedt Advocatenkantoor Geerts ook pro bono of gratis juridisch advies aan?

Bij Advocatenkantoor Geerts erkennen we het belang van maatschappelijke betrokkenheid en het bieden van toegang tot juridische bijstand aan degenen die het nodig hebben. Hoewel ons kantoor zich voornamelijk richt op betaalde juridische diensten, zijn we ons bewust van de behoeften van mensen met beperkte financiële middelen.

Daarom streven wij ernaar om pro bono (gratis) juridisch advies te verlenen aan geselecteerde individuen of organisaties die voldoen aan specifieke criteria. Deze pro bono diensten worden geleverd op basis van beschikbaarheid en beoordeling van de zaak.

Als u denkt in aanmerking te komen voor pro bono juridisch advies, raden wij u aan contact met ons op te nemen om uw situatie te bespreken. Ons team zal uw zaak zorgvuldig evalueren en beoordelen of wij in staat zijn om pro bono bijstand te verlenen.

Houd er rekening mee dat hoewel we ons best doen om pro bono diensten te verlenen, er beperkingen kunnen zijn vanwege onze capaciteit en andere lopende verplichtingen. We streven er echter altijd naar om cliënten te helpen en indien nodig door te verwijzen naar andere bronnen voor gratis of gesubsidieerde juridische hulp.

Bij Advocatenkantoor Geerts geloven we in het belang van toegankelijkheid tot rechtvaardigheid voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en wij zullen ons best doen om u te helpen.

Wat zijn de tarieven en kosten voor juridische diensten bij Advocatenkantoor Geerts?

Bij Advocatenkantoor Geerts hanteren we transparante tarieven en streven we naar redelijke kosten voor onze juridische diensten. Het exacte tarief kan echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zaak, de complexiteit ervan en de benodigde tijd en inspanning.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten die aan uw specifieke zaak verbonden zijn, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Op basis van een intakegesprek kunnen wij uw zaak beoordelen en u voorzien van een gedetailleerd overzicht van de verwachte kosten.

Bij Advocatenkantoor Geerts streven we ernaar om onze cliënten op de hoogte te houden van de kosten gedurende het hele proces. We zullen altijd open communiceren over eventuele bijkomende kosten of honoraria, zodat u volledig op de hoogte bent en geen onaangename verrassingen tegenkomt.

Ons doel is om hoogwaardige juridische diensten toegankelijk te maken voor iedereen die onze expertise nodig heeft. We bieden verschillende betalingsmogelijkheden en kunnen indien nodig afspraken maken over betalingsregelingen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en kosten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw juridische behoeften.

Zijn er referenties of recensies beschikbaar van eerdere cliënten die door Advocatenkantoor Geerts zijn vertegenwoordigd?

Bij Advocatenkantoor Geerts hechten we veel waarde aan de privacy en vertrouwelijkheid van onze cliënten. Daarom publiceren wij geen referenties of recensies van individuele cliënten op onze website of andere openbare kanalen.

Wij begrijpen echter dat het belangrijk is om te weten wat anderen over ons zeggen voordat u besluit ons in te schakelen. Daarom moedigen wij potentiële cliënten aan om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw specifieke situatie bespreken en eventuele vragen stellen. Op die manier kunt u een beter beeld krijgen van onze expertise, werkwijze en hoe wij u kunnen helpen.

Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, referenties verstrekken van bedrijven of organisaties waarmee wij hebben samengewerkt. Deze referenties kunnen u inzicht geven in de kwaliteit van onze dienstverlening en de resultaten die we hebben behaald.

Uw tevredenheid als cliënt staat bij ons centraal, en we streven ernaar om elke zaak met professionaliteit, integriteit en succes af te handelen. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te verkrijgen of om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.